The Mirror n.138 – Romanian


The Mirror n.138 – Romanian
Suggested Donation: 5.00
  • Description

Numarul din decembrie 2017 al Oglinzii aduce cititorilor sai invataturi si sfaturi de la Chögyal Namkhai Norbu precum si o varietate de stiri de pe glob din Comunitatea Internationala Dzogchen.

Invatatura lui Rinpoche “Importanta de a fi prezent” din retragerea Longsal Rushen de la inceputul lui 2017 este urmata de sfatul lui catre Comunitate oferit prin webcat, in legatura cu viitorul Fundatiei Shang Shung.

Editia cuprinde stiri despre Lekdanling, Centrul Cultural Tibetan din Londra, Marea Britanie, si despre multele activitati ale Shang Shung UK, inclusiv Festivalul Mintii planificat pentru mai 2018 in Londra.

Sunt si relatari si fotografii de la festivitatile de ziua nasterii lui Rinpoche tinute in Gar-ul global, Dzamling Gar, Tenerife, la inceput de decembrie, la care a participat cantaretul tibetan Lobsang Delek impreuna cu membrii Comunitatii de peste tot din lume care s-au strans impreuna pentru aceasta sarbatorire.

Ca de obicei, avem stiri de la unele dintre Gar-urile din lume despre activitatile lor recente si planurile lor pentru viitor, si din pacate va anuntam si ca un foc care a avut loc la inceputul lui decembrie a distrus o parte din centrul Shangpa Karma Ling din Franta. Alte noutati prezinta fondarea Asociatiei Italiene de Studii Tibetane, Himalayene si Mongole, Yantra Yoga Kumar Kumari pentru copiii din Roma, si retragerea in comunitate Prezenta si constientizare tinuta la Namgyalgar in Australia.

Oni McKinstry ne povesteste despre calatoria ei fascinanta la Gyarong si Adzom Gar in Tibet impreuna cu Fabio Andrico, Prima Mai ne ofera noutati despre studiul in desfasurare al Dansului Vajrei al Spatiului, Khalong Dorje Kar, iar Elio Guarisco scrie in profunzime despre Aplicarea prezentei.

In acest numar artista si maestra in confectionarea de hartie este Sheryl Jaffe din Massachusetts, iar Curzio Aloisi ne spune povestea “Cum l-a intalnit pe Chögyal Namkhai Norbu”.